Publicitat
Publicitat

L'autora de la saga de Harry Potter publicarà la seva primera novel·la per a adults

El títol i la data de publicació es donaran a conèixer al novembre

 J.K Rowling, autora de la popular saga de Harry Potter, ha arribat a un acord per publicar la seva primera novel·la per a adults, que ha anticipat que serà "molt diferent" de les aventures del jove mag que la van portar a la fama. "La llibertat d'explorar un nou territori és un regal que m'ha proporcionat l'èxit de Harry Potter", assegura Rowling en un comunicat en el qual va anunciar que es podran conèixer més detalls del llibre, com ara el títol i la publicació, al novembre.

"Encara que he gaudit d'escriure'l cada segon, el meu pròxim llibre serà molt diferent de la sèrie de Harry Potter", assegura l'autora de les exitoses aventures del jove mag, recollides en set novel·les que van ser portades al cinema en una saga taquillera de vuit pel·lícules.

Little Brown i la seva empresa matriu, Hachette, publicaran la versió impresa i digital de la novel·la als Estats Units, el Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda, i arribaran a acords amb editorials i agents per publicar-la en altres mercats de parla anglesa.

David Shelley, que s'encarregarà de la novel·la i serà el responsable de la publicació al Regne Unit, va afirmar que tot l'equip de l'editorial Little Brown està "emocionat, honrat o orgullós" de ser al darrere del llibre. "Per a mi, senzillament, treballar amb J.K. Rowling és un somni tan personal com professional que s'ha fet realitat", va dir Shelley just abans de qualificar l'autora com "una de les millors narradores del món".

Rowling, que ha venut prop de 450 milions d'exemplars dels set llibres de la saga infantil, va llançar, el passat juny, el web 'Pottermore.com', un web on compateix material inèdit amb els seguidors de la seva obra, que, a més, poden participar en una aventura virtual. L'autora, que va publicar totes les aventures de Potter a l'editorial Bloomsbury, ha admès que és possible que s'arribi a publicar una enciclopèdia de Harry Potter, però que no es publicarà cap més entrega de la saga.


Etiquetes

Més continguts de