Novetat editorial
Llegim 22/11/2011

Edicions de 1984 publica 'En el cor de la nit', d'Irvin D. Yalom i Robert L. Brent

Professor de psiquiatria a Stanford i autor d'una desena de llibres de ficció i no-ficció, Irvin D. Yalom deixa de ser inèdit en català gràcies a la publicació d'un petit llibre escrit a mitges amb un supervivent de l'Holocaust, Robert L. Brent, 'En el cor de la nit'

Ara
1 min

BarcelonaDesprés d’una adolescència a Hongria durant l’Holocaust, Robert Brent ha viscut dues vides: la diürna, quan fa de cirurgià cardíac afable, implicat i incansable, i la nocturna, quan els fragments dels records terribles se li passegen pels somnis. Al llarg dels cinquanta anys que fa que són amics, mai no ha confessat el terror nocturn que pateix a Irvin Yalom, el seu vell amic psiquiatre. Ara, tanmateix, es veu obligat a compartir amb ell aquest gran secret.

Irvin D. Yalom (Washington, 1931), nascut en el si d’una família humil d’origen jueu, és professor emèrit de Psiquiatria a la Universitat de Stanford i autor de diversos llibres de psicoteràpia existencial. Tot i que va començar a escriure per explicar els casos clínics dels seus pacients, als seixanta anys es va convertir en autor de novel·les de ficció i va assolir un gran èxit tant de crítica com de públic. D’entre les seves obres, que han estat traduïdes a diversos idiomes, destaquen When Nietzsche wept (El dia que Nietzche va plorar, 1992), Lying on the couch (Des del divan, 1996) i The Schopenhauer cure (La cura de Schopenhauer, 2005).

stats