Publicitat
Publicitat

Novetat editorial

'El temps és un cabró', de Jennifer Egan, és publicada per Edicions de 1984 i Minúscula

El premi Pulitzer 2011 arriba les llibreries

La novel·la 'El temps és un cabró', de Jennifer Egan, descriu la crisi del mercat musical a partir del retrat d'un antic rocker punk reciclat en magnat de la indústria discogràfica que un bon dia perd la seva feina i li toca reinventar-se

Jennifer Egan narra la vida dels seus personatges amb una prosa àgil i vibrant, i captura els moments en què les vides interaccionen, en què el destí va canviant: la popularitat i els diners van i vénen, els estats d’ànim es van modificant. En aquesta història de pèrdua i temptació, d’autodestrucció i redempció, Jennifer Egan descriu amb senzillesa i elegància les tristes conseqüències d’haver viscut una joventut salvatge.
Jennifer Egan, originària de Chicago (1962), ha estat reconeguda per la seva narrativa poc convencional sobre l’angoixa moderna i la identitat. Entre les seves novel·les, destaquen The Invisible Circus, Look at Me i The Keep. El 2011 El temps és un cabró ha rebut els premis Pulitzer i Nacional de la Crítica dels Estats Units.

La música en crisi
El temps és un cabró és el relat d’una generació gloriosa de músics, però també d’homes valents que trien una manera de viure lliure encara que els camins siguin torts, difícils i, de vegades, equivocats i autodestructius. Benni Salazar, un antic rocker punk, s’ha convertit en un magnat de laindústria discogràfica, però la seva noblesa entra en contradicció ambel mercantilisme i el tracte comercial del seu art. Fins al punt que eldespatxen de la seva pròpia discogràfica, L’Orella de la Truja, perservir als seus interventors corporatius un plat de tifa de vaca totdient-los: "¿M’esteu demanant que a la gent els doni merda per menjar?". Amb en Benni, hi trobem la seva ajudant Sasha, cleptòmana i antic amor no declarat, els antics col·legues de les bandes de rock, nòvies i exs, i els companys actuals. I comencen a treure el cap els fills, que s’han fet grans amb noves maneres de comunicar-se, tan confosos com ells, crítics amb ells, necessitats d’ells.

Més continguts de