ESCRIPTORS
Llegim 29/11/2011

TV3 i Benecé produeixen un documental sobre el poeta Joan Maragall

'Una flama al cor' és una obra de Josep Maria Mañé que se centra en els últims anys de la vida del poeta barceloní autor de 'La vaca cega'

Ara
1 min
'Una flama al cor' 1

BarcelonaEl 2011 va esgotant el calendari i l'any Maragall també arriba a la seva fi. Per acabar amb els actes de commemoració de la mort del poeta barceloní, la productora Benecé i Televisió de Catalunya han coproduït un documental al voltant de la figura de l'autor de "La vaca cega", "El comte Arnau" i l'"Oda a Espanya". La cinta, dirigida per Josep Maria Mañé, compta amb un guió escrit pel besnét del poeta Jordi Montaner i Maragall, que explica els darrers anys de la vida d'aquest gran personatge de les lletres catalanes.

El documental està dividit en cinc parts, en què els versos i la prosa de Maragall es barregen per evocar els temes preferits de la seva obra: la vida, la ciutat, la natura, la pàtria i l'esperit. S'hi sumen la veu en off d'alguns testimonis especialitzats com Lluís Quintana, Glòria Casals i Pere Maragall, entre d'altres. El documental s'estrenarà a la graella de TV3.

stats