Novetat editorial
Llegim 02/06/2012

Els inèdits de Joan Sales

La nova edició d''Incerta glòria' arriba a les llibreries per separat d''El vent de la nit', obres que fins ara havien estat publicades en un sol volum. Coincideix amb l'inici de l'any Sales Calders Tísner, que commemora el centenari del naixement de tots tres autors

Ara
1 min
L'escriptor Joan Sales

BarcelonaMaria Bohigas, al capdavant de la nova etapa de Club Editor des de l'any 2005, està ben decidida a mostrar totes les cares creatives de Joan Sales (1912–1983). Coincidint amb la porta d'entrada a l'Any Sales Calders Tísner acaba de reeditar per separat 'Incerta glòria' –una de les grans novel·les sobre la Guerra Civil– i 'El vent de la nit', centrada en la postguerra.

Aquesta no serà l'única novetat de Sales d'aquest 2012: al mes de novembre, Club Editor publicarà la primera biografia sobre l'autor, escrita per Montserrat Casals. De cara a l'any vinent donarà a conèixer 'Cartes a la filla', un volum de correspondència inèdita. I encara hi haurà una última novetat: la novel·la inèdita, acabada però no tancada, que l'escriptor i editor va deixar escrita abans de morir.

L'any 2005, Club Editor va publicar l'interessantíssim epistolari 'Cartes a Màrius Torres', i un any més tard un altre epistolari d'excepció: les cartes entre Joan Sales i Mercè Rodoreda.

stats