ESDEVENIMENT LITERARI
Llegim 15/11/2011

Les Jornades Poètiques de Barcelona preparen la seva 10a edició

El poeta madrileny Juan Luis Panero obrirà l'esdeveniment aquest dimecres a les 19 h, a l'Ateneu Barcelonès. El divendres 18 Carles Miralles liderarà la cloenda

Ara
1 min

BarcelonaJa fa deu anys que l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC) celebra les Jornades Poètiques, una cita de tres dies dedicada al vers en català i castellà, que amb el temps s'ha convertit en un referent del panorama literari de la ciutat. Enguany, l'ACEC no falta pas al seu compromís. Dimecres a les 19 h, a la seu de l'Ateneu Barcelonès, el poeta madrileny Juan Luis Panero inaugurarà la 10a edició de les Jornades, que aquest any estan retolades amb el títol Les tradicions mètriques de la modernitat.

El parlament de Panero només servirà per fer boca. El tret de sortida de les Jornades Poètiques continuarà amb un recital a càrrec de Miquel-Lluís Muntané i Mireia Vidal-Conte. Dijous es manté el pols amb un recital presentat per Lluís Maria Todó que comptarà amb les lectures de Guillermo Carnero, Salvador Oliva i Marina Oroza. I divendres el poeta i hel·lenista Carles Miralles posarà el punt i final a l'esdeveniment.

stats