Publicitat
Publicitat

Novetat editorial

El títol és publicat per Suma de letras, el mateix segell d'Alfaguara que la va publicar en castellà

'El jardí oblidat', de Kate Morton, finalment traduïda al català

Traduïda a 32 idiomes, amb tres milions d'exemplars distribuïts per tot el món i més de 200.000 llibres venuts només en castellà i la quinzena edició al mercat, la versió catalana d''El jardí oblidat', de l'australiana Kate Morton, finalment és publicada en català

Suma de letras ha publicat en català la novel·la de gran èxit El jardí oblidat, de l'escriptora australiana Kate Morton. Traduïda a 32 idiomes, amb gairebé tres milions d’exemplars distribuïts per tot el món i més de 200.000 llibres venuts només en castellà i la quinzena edició al mercat, El jardí oblidat ha esdevingut un dels darrers fenòmens editorials al nostre país.

Kate Morton orquestra en aquesta novel·la una bella història a tres veus en tres moments diferents que desembocaran en un tot perfecte, impecable, on les peces encaixaran i adquiriran sentit. Hereva de la tradició de la literatura anglosaxona, El jardí oblidat posa en mans del lector una obra amb reminiscències de tots els gèneres: des de la gran novel·la victoriana als contes de fades i els relats de misteri.

L'any que ve Morton publicarà en anglès la seva tercera novel·la, The Distant Hours.

Més continguts de