Llegim 15/10/2011

L'ARA crea la comunitat de lectors Ara Llegim

Els aficionats a la lectura teniu a partir d'ara un espai propi a l'Ara.cat, amb un canal de Twitter i una pàgina de Facebook només per a vosaltres

Ara
1 min

BarcelonaEls que espereu les novetats editorials, els que correu a la vostra llibreria preferida quan surt aquell llibre que espereu, els que gaudiu remenant a les prestatgeries o quan descobriu una col·lecció nova que sembla pensada per a vosaltres... Tots aquests teniu, a partir d'ara, l'ARA Llegim, una comunitat de lectors a l'Ara.cat: un espai on trobareu tota la informació que us interessa i on podreu compartir la vostra passió amb els altres lectors.

A més de trobar-hi -en l'espai Premium- els continguts del suplement Ara Llegim de l'ARA del dimecres, hi trobareu molta d'altra informació en actualització permanent. I un canal de Twitter específic, @ARAllegim, a més d'una pàgina de Facebook on compartirem els continguts i vosaltres podreu compartir les vostres opinions i fer propostes i suggeriments.

L'entrevista a Ferran Torrent, aquest diumenge 16 d'octubre

Un dels primers continguts per a aquest espai és l'entrevista del director de l'ARA, Carles Capdevila, a l'escriptor Ferran Torrent, que es publica aquest diumenge, dies abans que surti a la venda el seu nou llibre, Ombres en la nit. Per anar fent boca, podeu veure el vídeo del making-offmaking-off amb imatges de la visita de l'ARA a casa de l'autor, a Sedaví, el poble de l'Horta Sud on viu.

stats