Novetat editorial

'Victus', la nova novel·la d'Albert Sánchez Piñol, donarà la seva visió del 1714 en castellà

La Campana editarà aquesta tardor el nou llibre de l'autor de 'La pell freda' i 'Pandora al Congo', que ha estat escrit en castellà

Un any després de posar punt final a la primera versió de la tercera novel·la de Sánchez Piñol, 'Victus', La Campana ha fet públic que aquesta tardor el llibre serà a les llibreries. "Encara no sabem si la tindrem a punt aquest 11 de setembre: hauria estat l'opció ideal, però potser haurem d'esperar fins a l'octubre", ha dit Isabel Martí aquest migdia. La novel·la –de més de 600 pàgines i en castellà– és l'aproximació personal i contundent a la desfeta catalana del 1714. El rigor històric del llibre ja ha estat avalat per catedràtics d'història com Joan B. Culla i Joaquim Albareda.

La novel·la, que segons l'autor de 'La pell freda' i 'Pandora al Congo' "crearà grans entusiastes i grans detractors", ja està sent traduïda al francès, per la prestigiosa editorial Actes Sud. Sánchez Piñol creu que aquest llibre "s'havia d'escriure", i que li ha tocat a ell, tot i que creu que l'obra no el beneficiarà gens.