Novetat editorial
Llegim 07/02/2013

La Magrana reedita tres novel·les importants del seu catàleg

El segell publica 'La noia de la perla', de Tracy Chevalier, i 'Tot un caràcter', d'Imma Monsó, a la col·lecció Les Ales Esteses. 'Obaga', d'Albert Villaró, passa a formar part de la col·lecció de novel·la negra

Ara
1 min
Detall de la coberta de 'La noia de la perla'

BarcelonaLa Magrana recupera tres títols emblemàtics del seu catàleg. 'La noia de la perla', de Tracy Chevalier, és una novel·la lluminosa sobre la visió artística i el despertar sensual, vist a través dels ulls d'una noia que va ser la inspiració d'un dels millors quadres de Vermeer. 'Tot un caràcter', d'Imma Monsó, va ser publicada per primera vegada l'any 2001 i va suposar la consagració de l'escriptora –que va guanyar el premi Ramon Llull 2012 amb 'La dona veloç'–. A la novel·la, Monsó explica la història d'una mare i una filla a partir de la contraposició de les seves personalitats: la filla és casolana, tranquil·la i sempre està a la defensiva; la mare, impetuosa, hiperactiva i segura de si mateixa.

'Obaga', d'Albert Villaró, ara reeditada a la col·lecció La Negra amb un pròleg de l'autor escrit per a l'ocasió, és una novel·la emblemàtica de la seva trajectòria: fresca, àgil i plena d'humor, mostra la banda més fosca del Pirineu i es llegeix d'una tirada.

stats