Novetat editorial
Llegim 29/05/2012

La Magrana publica noves traduccions de Raymond Chandler i Patricia Highsmith

La col·lecció La Negra segueix creixent amb la voluntat de compaginar novetats i recuperacions de clàssics com 'El crit de l'òliba', de Patricia Highsmith, i 'El son etern', de Raymond Chandler

Ara
1 min
Raymond Chandler, la biblioteca i el gat (esperem que no sigui subhastat)

BarcelonaQuan, l'estiu de l'any passat, la col·lecció de novel·la negra de La Magrana va recuperar dos títols d'Agatha Christie, 'L'assassinat de Roger Ackroyd' i 'La ratera', estava obrint una nova direcció que ha enriquit recentment amb novel·les com 'El tercer home', de Graham Greene, 'El son etern', de Raymond Chandler, i 'El crit de l'òliba', de Patricia Highsmith. Els dos últims títols, amb noves traduccions d'Albert Fuentes i Ferran Ràfols, respectivament, recuperen i actualitzen el llegat de dos dels noms clau de la novel·la negra nord-americana del segle XX.

Durant el segon semestre d'aquest 2012, La Magrana publicarà 'El talent de Ripley', de Patricia Highsmith, i 'La pedra lunar', de Wilkie Collins. De cara a l'any vinent Chandler tornarà a estar d'actualitat gràcies a dues noves traduccions de 'Farewell, my lovely' i 'The high window'.

stats