Llegim 26/01/2012

Xavier Bosch: "Fa temps que som el camell d'Europa"

El periodista i escriptor publica 'Homes d'honor', un 'thriller' periodístic que investiga l'incendi del Liceu, el passat del pare de l'alcalde de Barcelona i la presència de la màfia siciliana a la capital

Ara
1 min
BOSCH I L'ALCALDE  L'autor d'Homes d'honor fa que l'alcalde fictici de la novel·la tingui reunions secretes -professionals i sexuals-  a l'Hotel Neri.

BarcelonaDos anys després de publicar Se sabrà tot, l'autor torna a acudir al seu protagonista, Dani Santana, amb la voluntat de retratar de nou l'actualitat barcelonina i catalana "teclejant amb menys ràbia", però sense oblidar l'exposició del clavegueram de la societat. Passats ocults, corrupcions diverses i jocs de poder tornen a fer acte de presència, embolcallats amb un ritme narratiu accelerat, amb ganes de mantenir els lectors arrapats a la butaca al llarg de les 320 pàgines de la novel·la.

"Tocar temes incòmodes està bé", va dir durant el dinar de presentació de la novel·la, que es va fer a l'Hotel Neri, el lloc on l'alcalde de Barcelona de la seva novel·la, Antoni Negrier, organitza reunions secretes i fornica amb dones, tant si és a canvi d'un pacte monetari com si no.

Bosch va remarcar ahir dimecres que si l'aproximació al món del periodisme vol ser altament versemblant, ni el personatge principal s'assembla a ell ni els que l'envolten són la rèplica de ningú real.

Si voleu conèixer tots els detalls d'aquest nou thriller periodístic de Xavier Bosch, podeu accedir a l'ARA PREMIUM.

stats