Novetat editorial
Llegim 25/01/2012

'Capità de la teva vida', el mètode empresarial aplicat a la vida personal

Qui diu que el mètode que serveix per a una empresa no pot servir-nos per a la vida? El professor de comunicació Lluís Pastor mira de respondre a aquesta pregunta al seu últim assaig

Ara
1 min
Coberta del nou llibre de Lluís Pastor

BARCELONA @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Un dia, Lluís Pastor va decidir que volia escriure un full de ruta per a la seva vida. Tenia clars els objectius, però no sabia com posar-s'hi. Els llibres d'autoajuda no s'ajustaven al seu perfil, no eren pràctics i tampoc li oferien el que necessitava. Va decidir construir el seu propi pla de vida basant-se en allò que més bé sabia fer: un pla estratègic empresarial. Capità de la teva vida (Ara Llibres) vol donar les claus per passar de ser nàufrags a ser capitans.

Lluís Pastor (Barcelona, 1968) és fonamentalment professor de Comunicació i seguidor dels sofistes. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i titulat en Direcció d'Empreses per l'Iese, ha exercit de directiu i ha fet i fa de professor a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat Ramon Llull. Actualment també dirigeix els estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha escrit, entre d'altres llibres, Retòrica Exprés (2007), Escriptura sexy (2008), Parla'm i seré feliç (2008) i Si un lleó entrés en uns grans magatzems (2010).

stats