Publicitat
Publicitat

Novetat editorial

El primer llibre electrònic nascut a partir de Facebook

Edicions Destino acaba de donar a conèixer 'Seamos insolentes', experiment nascut a partir de l'última novel·la de Lorenzo Silva. L'obra consta de deu relats d'internautes i deu de l'escriptor, i es pot descarregar gratuïtament a través de la pàgina web de l'editorial

El llibre electrònic Seamos insolentes sorgeix del taller d'escriptura Niños feroces , que Lorenzo Silva i edicions Destino van convocar el passat octubre a la xarxa social Facebook . Al taller es va convidar els internautes a fer sonar la seva veu , tal com el mestre insta l'aprenent d'escriptor en la novel·la Niños feroces de Lorenzo Silva. Autor i editorial van convidar els lectors a mirar al seu voltant i a escriure un relat a través d'un personatge , d'un esdeveniment o d'una reflexió que mostrés alguna cosa que en el sentir del concursant no hauria de ser com és.

De les desenes de participants , l'autor ha triat 10 textos que s'han publicat en aquest llibre electrònic juntament amb una desena de relats seus publicats a la premsa. L'obra final es pot descarregar gratuïtament a la web de Destino i compartir-la en xarxes socials .

Més continguts de