NOVETAT EDITORIAL
Llegim 25/11/2011

'Los zapatos rojos': una aposta segura per posar sota l'arbre de Nadal

Impedimenta treu una edició il·lustrada del famós i perversíssim relat de l'escriptor danès Hans Christian Andersen que farà patxoca aquestes festes

Ara
1 min

BarcelonaHi ha una sèrie d'escriptors que són nadalencs per excel·lència. Hi tenim autors de la volada de Dickens o Gógol. O el danès Hans Christian Andersen, l'autor de relats tan nevats –i tràgics, tot sigui dit– com La noia dels llumins. Impedimenta acaba publica una magnífica edició de la seva narració Los zapatos rojos, on no hi ha avets, ni llars de foc, ni un capó farcit, però que encara així fa molta peça amb la campanya prenadalenca.

Amb il·lustracions de Sara Morante, aquest pervers conte explica la història d'una nena tan obsessionada amb les seves sabates vermelles que un dia, després d'una missa, els peus se li descontrolen i la porten ballant a través de pobles, boscos, rius i mars. Una imatge fabulosa que va inspirar el cineasta Michael Powell per al seu film homònim del 1948, interpretat per Moira Shearer, Anton Walbrook i Marius Goring.

stats