Publicitat
Publicitat

Premis literaris

Madeline Miller, guardonada amb el premi Orange

Dotat amb 30.000 lliures, el premi internacional Orange de fició per a dones escriptores ha recompensat una novel·la sobre els mites grecs, 'The Song of Achiles', de la nord-americana Madeline Miller

La nord-americana Madeline Miller guanyat avui el premi internacional Orange de ficció per a dones escriptores , dotat amb 30.000 lliures (37.500 ) , per la seva primera novel·la sobre els mites grecs ' The Song of Achiles ' ( 'La cançó d'Aquil·les' ) .
Miller , que ha dedicat 10 anys a escriure el seu primer llibre mentre feia classe de llengües clàssiques , s'ha convertit en la quarta nord-americana en guanyar de manera consecutiva el guardó amb 17 anys d'història i que està considerat un dels més prestigiosos del Regne Unit .
Les anteriors van ser les autores Téa Obreht , Barbara Kingsolver i Marilynne Robinson que també es van fer amb l'Orange amb els seus primers llibres.
' The Song of Achiles
', per la qual Miller ha guanyat un premi que reconeix a dones que escriuen en anglès i que viuen en qualsevol lloc de món , utilitza com a rerefons la batalla de Troia per explicar la història d'amor entre Aquil·les i Patrocle.

Més continguts de