Literatura

'Primavera, estiu, etcètera', fenomen editorial

El debut de Marta Rojals fa tot just un any que va arribar a les llibreries. La novel·la, publicada a La Magrana, s'ha convertit en un petit fenomen que ha esgotat quatre edicions gràcies al boca-orella i les recomanacions a través de blogs i Facebook

Primavera, estiu, etcètera, de Marta Rojals, ha estat un dels fenòmens editorials del 2011, en bona part per la resposta entusiasta dels lectors, que n'han difós les virtuts a través de les xarxes socials.

Al portal Què Llegeixes ( www.quellegeixes.cat) , l'usuari dePrades escrivia: " Un llibre imprescindible per tots aquells que van deixar els millors anys de les seves vides als vuitanta". Atzavara afegia: "Una història entre el passat i el present plena de nostàlgia i ironia, en un entorn i amb un català que em resulta molt familiar i que he trobat molt ben reflectit. L'he devorat! Molt recomanable!". El blog de Subal Quinina ( artistabansconegut.blogspot.com ) va ser un dels primers a treure fum: "Escric aquestes línies mogut per una incontinència i una eufòria esclatants. Fa unes poques hores que he acabat de llegir un llibre que estic convençut que està cridat a ser un dels millors de l'any (com a mínim). Estic en estat de xoc" .
  
L'heu llegit, vosaltres? Què us ha semblat?
 

Més continguts de