Publicitat
Publicitat

ARA llegim

El nou llibre de Paul Auster surt avui en primícia per e-book

Aquest dijous surt en edició digital 'Diari d'hivern', en català i castellà, i fins el 2 de febrer no es publicarà en paper

A partir d'avui els seguidors de Paul Auster poden llegir en edició digital el nou llibre de l'escriptor nord-americà, Diari d'hivern, que l'editorial Edicions 62 publica en català i Anagrama en castellà en primícia mundial. La versió paper no estarà disponible fins el 2 de febrer tant en català com en castellà i als Estats Units no es publicarà fins a finals d'agost.

Segons Anagrama i Edicions 62, l'edició digital tindrà un preu promocional de 10,99 euros entre el 19 de gener i l'1 de febrer. A partir d'aquesta data, l'edició digital pujarà quatre euros més, a 14,99 euros, en una operació de màrqueting per impulsar la lectura digital. El llançament de Diari d'hivern –en el qual Auster, un dels grans escriptors nord-americans contemporanis, rememora diversos episodis de la seva vida– es fa coincidir amb el 65è aniversari de l'autor (el 3 de febrer) .

Auster, premi Príncep d'Astúries de les lletres, parla al Diari d'hivern de l'arribada dels primers senyals de vellesa per rememorar episodis de la seva vida, entre ells un accident infantil mentre jugava a beisbol, les masturbacions adolescents i la primera experiència sexual amb una prostituta. El pas del temps és molt present en aquest nou llibre, en què l'autor recorda els seus pares, la seva estada a París, una llista comentada de les 21 habitacions en les quals ha viscut al llarg de la seva vida fins a arribar a la seva actual residència a Park Slope, els seus atacs de pànic i els viatges.

La promoció inclourà altres títols d'Auster en format digital a preus especials, com Un home a les fosques (6,99 euros), Brooklyn Follies (7,99 euros), Invisible (7,99 euros) i Sunset Park (7, 49 euros).

Més continguts de