Literatura
Llegim 21/02/2012

Auster: "Escriure no cura cap ferida"

L'escriptor nord-americà presenta 'Diari d'hivern' (Edicions 62/Anagrama), llibre de memòries on s'apropa al seu "interior" en segona persona. Aquest vespre, a partir de les 19.30 h, Auster parlarà del seu últim llibre al CCCB

Ara
1 min

BarcelonaPaul Auster va començar a escriure 'Diari d'hivern' (Edicions 62/Anagrama) el 3 de gener del 2011, però ha necessitat 65 anys per omplir-la de contingut. "Aquesta obra és un viatge interior, no un repàs als llibres que he escrit o als premis que he rebut", ha assegurat l'escriptor nord-americà, que ha escrit 'Diari d'hivern' en segona persona per prendre "distància" entre el jo escriptor i el jo persona. "Escriure no cura cap ferida. Potser et pots sentir ferit per alguna cosa, però si et decideixes a escriure-la no et curarà de res", ha recordat.

"He descobert la increïble persistència de certs records i la importància que tenen algunes coses per sobre d'altres", ha dit Auster, que també ha parlat de la negativa a visitar Turquia i de la llibertat d'expressió.

stats