Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

Coelho aposta per compartir continguts gratuïtament a la xarxa

L'any 2005, l'escriptor brasiler va començar a oferir gratis alguns dels seus llibres en una pàgina web pròpia i, segons ell, això ha ajudat a la difusió de la seva obra i ha augmentat les vendes de les edicions impreses

L'escriptor brasiler Paulo Coelho ha demanat avui al món editorial que sigui més flexible pel que fa als continguts gratuïts a internet i acomiadar-se d' una concepció rígida dels drets d'autor que és impossible de mantenir . " Estan intentant aturar una cosa que no es pot aturar " , ha dit Coelho durant el Campus Party , un festival de tecnologia a Berlín al qual assisteixen prop de 10.000 persones . " No hem de controlar els continguts sinó compartir-los. Com més continguts compartiu , més recompenses rebreu " , ha dit l'escriptor brasiler .

Una ajuda a la difusió
Coelho
va començar el 2005 a oferir gratis alguns dels seus llibres en una pàgina web pròpia i , segons ell , això ha ajudat a la difusió de la seva obra i ha augmentat les vendes de les edicions impreses . L'escriptor considera que actualment , com va passar en els temps de la invenció de la impremta per part de Johannes Gutenberg , hi ha un temor davant la pèrdua del control del coneixement . Ara , igual que en temps de Gutenberg , està canviant la forma en què es difon el coneixement i la tècnica canvia també l'escriptura, assegura l'escriptor.

Més continguts de