Premis literaris
Llegim 04/07/2013

Neix el Premi de Narrativa Mont Marçal, dedicat únicament a escriptores

Hi podrà participar qualsevol dona més gran de 18 anys, de qualsevol nacionalitat, amb novel·les en català i castellà d'una extensió de 200 a 300 pàgines

Efe
1 min

BarcelonaL'empresa Mont Marçal ha convocat, en col·laboració amb Roca Editorial, la primera edició del Premi Internacional de Narrativa Marta de Mont Marçal, destinat a escriptores de més de 18 anys. Segons han informat aquest dijous Mont Marçal i Roca Editorial en un comunicat, l'objectiu del guardó és "donar veu i oportunitat a totes aquelles dones que desitgin mostrar la seva creativitat i estimular les que tenen alguna cosa a dir i desitgen compartir-ho".

La impulsora del premi, Blanca Sancho, responsable del celler Mont Marçal, ha volgut amb aquesta iniciativa agrair a la seva mare, Marta Hernández, "la seva generositat, el seu suport, el seu amor pels seus i la seva passió per la lectura, que ha sabut sempre transmetre i que són els pilars de la seva família". Aquest premi és també un homenatge a totes les dones treballadores, dins o fora de casa, que lluiten i han lluitat al llarg de la història perquè tots els qui les envolten siguin més feliços, recull el comunicat.

Podrà participar al nou guardó literari qualsevol dona més gran de 18 anys, de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, i les obres presentades, que hauran de ser originals i inèdites, hauran de tenir una extensió de 200 a 300 pàgines i estar escrites en català o castellà. Segons les bases, el termini d'admissió d'originals finalitzarà el pròxim 21 d'octubre.

stats