Llibres
Llegim 04/07/2013

La Setmana del Llibre en català comptarà enguany amb més editorials

Del 6 al 15 de setembre, més de 200 activitats per a tots els públics fomentaran la lectura i donaran visibilitat a l'oferta literària

Ara
1 min

BarcelonaLa Setmana del Llibre en Català comptarà enguany amb 12 llibreries, una empresa distribuïdora i 54 editorials, 15 més que l'any passat. La 31a edició de la iniciativa acollirà prop de 250 activitats per fomentar la lectura i donar visibilitat als segells i establiments del mercat literari. Entre el 6 i el 15 de setembre, l'avinguda de la Catedral de Barcelona s'omplirà d'estands, espectacles, tallers i itineraris adreçats tant al públic infantil com a l'adult. A més, les editorials i llibreries faran recomanacions de lectures perquè els assistents puguin descobrir tant les novetats literàries com obres de fons editorial.

Alguns dels segells que participaran en l'esdeveniment són Columna Edicions, Raig Verd, LaBreu Edicions i Planeta. Com cada any, la Setmana del Llibre en Català editarà quatre punts de llibre que en aquesta edició s'han elaborat a partir de l'obra 'Hide and Seek' de l'artista Gino Rubert.

stats