Literatura
Llegim 12/02/2013

La Biblioteca Britànica publicarà un llibre inèdit de Virginia Woolf

El proper juny serà publicat el recull d'articles que Virginia Woolf va escriure al diari 'Charleston Bulletin Suplements'

Efe
1 min
Virginia Woolf

LondresLa Biblioteca Britànica publicarà el llibre 'Charleston Bulletin Suplements' (Butlletí de Suplements de Charleston) de Virigina Woolf (1882–1941) al mes de juny. El llibre és un reculll excepcional dels suplements que Woolf va escriure al diari familiar 'The Charleston Bulletin' (El Butlletí de Charleston). El llibre també va acompanyat de les il·lustracions que va fer el seu nebot Quentin Bell, propietari del diari juntament amb el seu germà Julian Bell.

Woolf, una de les autores britàniques més importants del segle XX, va col·laborar escrivint els suplements del diari dels seus nebots durant els anys 1923 i 1928. 'Semblava estúpid tenir una escriptora de veritat tan a prop i que no contribuís al diari de la família' assegura Quentin Bell en uns manuscrits cedits l'any 2003 a la Biblioteca Britànica.

El llibre desprèn el to irònic i l'humor sarcàstic de l'autora que parlava de la seva vida familiar i del cercle intel·lectual de Bloomsbury de Londres.

stats