Art
Llegim 19/07/2013

Els guardonats amb els premis Arts Libris reben els primers reconeixements de la fira

'Incís', de Ximena Pérez, 'Dibuixos de veu', de Perejaume, i 'Labyrinth', d'Albarrán-Carrera, obtenen els guardons de l'esdeveniment

Ara
1 min

BarcelonaLa Fira Arts Libris ha lliurat els primers premis Arts Libris - Fundació Banc Sabadell als guardonats en l'edició d'enguany, que va tenir lloc del 20 al 23 d'abril al Centre d'Arts Santa Mònica. Els premis han reconegut el disseny 'Incís', de Ximena Pérez, per al catàleg de Mar Arza, i els llibres 'Dibuixos de veu', de Perejaume, 'Labyrinth', d'Albarrán-Cabrera, 'Col·lecció Lubok', de llibres d'artista, i 'Geometria còsmica', creat i dissenyat per l'editorial Eldital'ull. Els guardons volen reconèixer l'excel·lència del llibre en les edicions d'art, fotografia i disseny per impulsar la creació cultural.

Més d'un centenar d'expositors van formar part de la quarta edició de la Fira Arts Libris, que va superar els 10.000 visitants durant els tres dies d'activitat. La proposta, dedicada als llibres d'art, disseny i fotografia, va comptar amb editorials i galeries nacionals i internacionals i va superar el volum de vendes de l'any passat.

stats