TEATRE PRINCIPAL
Balears 24/07/2013

El Consell de Mallorca du la reforma del Teatre Principal a la Fiscalia

Denuncien presumptes delictes de malversació, prevaricació, falsedat documental i frau a l'administració

Efe / Arabalears
1 min

PALMAEl Consell de Mallorca ha lliurat a la Fiscalia la documentació que posa de manifest presumptes irregularitats en les obres de reforma que es van dur a terme al Teatre Principal de Palma.

Amb aquest lliurament de documentació es compleix amb l'acord unànime adoptat per tots els grups polítics en l'última reunió del patronat que gestiona l'espai escènic.

En concret, el Consell ha lliurat a la Fiscalia els documents relatius a l'adjudicació del projecte de reforma i els que recullen com es van executar les obres, que inclourien diverses presumptes irregularitats.

Tant l'autor del projecte de rehabilitació i director de les obres, Felip Delgado, com el secretari tècnic dels departaments de Presidència, Hisenda i Funció Pública, Miquel Barceló, consideren en els seus informes que hi es cometeren il · legalitats tant en l'adjudicació com en el desenvolupament de les obres, i que aquestes podrien tenir conseqüències penals.

En concret, van denunciar l'existència d'indicis de presumptes delictes de malversació, prevaricació, falsedat documental i frau a l'administració.

A més d'informar a la Fiscalia, el patronat del Teatre Principal va acordar també instar la unió d'empreses que va dur a terme les obres perquè corregeixi diferents deficiències.

stats