Publicitat
Publicitat

El batle d'Inca diu que la reforma del teatre serà 1,4 milions més cara

L'empresa guanyà el concurs amb un pressupost de 3,4 milions

El batle d'Inca, Rafel Torres (PP), ha dit avui que la rehabilitació del teatre Principal costarà 1,4 milions d'euros més del previst, és a dir, de la xifra amb què va guanyar el concurs l'empresa encarregada de rehabilitar-lo (una UTE formada per Dragados i Coexa). Així, podria arribar a valer 4,8 milions d'euros (IVA inclòs), que és el preu que havia pressupostat el Consistori quan licità les obres. L'empresa adjudicatària guanyà el concurs amb un pressupost de 3,4 milions. "El teatre Principal ens costarà el que ens havia de costar", s'ha justificat el primer edil.

D'aquesta manera, Torres ha deixat entreveure que l'Ajuntament cedirà a les pressions de l'empresa, la qual sol·licità la redacció d'un projecte nou i demanà la paralització de les obres.

El batle ha fet aquestes declaracions en la darrera intervenció en el ple d'avui, que ha aprovat el pressupost del 2015, com a resposta a una pregunta del portaveu de MÉS, Antoni Rodríguez. El regidor s'ha mostrat preocupat per la possibilitat que finalment no arribin els fons FEDER, que han de subvencionar la meitat del cost de la reforma. L'execució es pot allargar i l'ajut es va adjudicar tenint en compte el pressupost de 3,4 milions.

Els comptes del 2015 inclouen una partida de 50.000 euros per posar en marxa el teatre.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT