Així morien els protagonistes dels videojocs clàssics

Aquest vídeo, editat per un 'geek', recopila les morts més recognoscibles dels videojocs de les dècades dels 80 i 90, i ja compta amb més d'un milió de reproduccions a YouTube

1 min

BarcelonaEls videojocs han evolucionat fins a l'extrem. Actualment, tenen la mateixa qualitat d'imatge que les pel·lícules i uns arguments altament sofisticats. Els més venuts dels anys 80 i 90 arribaven als seus compradors en forma de cartutx i gairebé no tenien ni una trama que guiés el personatge a través de les pantalles. Tot i això, hi ha un element comú entre tots que no ha canviat amb els videojocs: en tots acaben matant tard o d'hora el personatge que comanda el jugador.

Aquest vídeo ensenya com morien les naus espacials, els monstres, els herois, els cotxes i en Pacman en videojocs d'estètica pixelada com Space Invaders, Pong, Street Fighter, Robocop o Afterburner. Titulat Deaths in Old Games i dirigit per Rob Beschizza, el clip té una banda sonora molt d'acord amb aquells temps: una versió de la cançó "Mad World" que va fer famosa el grup Tears for Fears. Al YouTube, ja porta més d'un milió dues-centes reproduccions i, al Facebook, més de 6.000 persones han premut 'm'agrada'.

stats