Alemanya és el país més feliç del món a Twitter

S'han tingut en compte la quanitat de mots com amor, feliç o gràcies utilitzats pels usuaris de diferents països

Redacció
1 min
La felicitat al món segons Twitter

BarcelonaUn estudi d'un alumne de doctorat de la Universitat de Cambridge conclou que Alemanya és el país més feliç a Twitter. L'estudi l'ha dut a terme Alex Davies, mitjançant un mapa interactiu que indica els Estats dels usuaris de Twitter que se senten més feliços.

També presenten alts índexs de felicitat Holanda, Mèxic, els Estats Units i Dinamarca. Davies ha comptat els cops s'utilitzaven als tuits mots com amor, feliç o gràcies, en positiu, i també els seus antònims, en diversos idiomes. També s'han tingut en compte emoticones com el del somriure, :), o el de tristor, :(. Els tuitaires espanyols són al dotzè lloc. Els segueix Egipte, un país marcat per la convulsa situació políticosocial viscuda durant els darrers mesos. Només s'han utilitzat, però, els resultats dels Estats en els quals la quantitat de tuits produïts permet un mesurament rigorós.

Malgrat tot, aquest rànquing no coincideix amb la dels països més feliços del món feta per l'Institut Legatum, una organització independent amb seu a Londres que elabora el seu propi índex de prosperitat amb de dades procedents de fonts com l'empresa demoscòpica Gallup, el think tank de la Fundació Heritage i el Fòrum Econòmic Mundial.

stats