Alumnes de Columbia recull diners perquè un professor no tuitegi

Volen que Sree Sreenivasan estigui desconnectat un dia de les xarxes socials

Redacció
1 min

BarcelonaSree Sreenivasan és un professor de periodisme de la Universitat nord-americana de Columbia. És conegut per ser un addicte a les xarxes socials. Hi explica tota la seva vida, i està considerada una de les 35 persones més influents en el camp dels mitjans 2.0.

Diumenge a la matinada, per exemple, va ser una de les persones que recollia i difonia tot allò relacionat amb l'atac dels Estats Units a la casa d'Ossama Bin Laden.

Ara els seus alumnes es proposen que durant tot un dia no es connecti a cap xarxa social. Segons recull Mediashift, per aconseguir-ho, necessiten que almenys 200 persones facin una aportació d'almenys cinc dòlars a la causa. En total, doncs, si s'aconsegueixen mil dòlars intentarà aquesta fita. Els diners, però, no seran per a ell, sinó que es destinaran a beques per estudiants i al terratrèmol del Japó.

Però aconseguirà Sreenivasan aquesta fita? En principi, aquest dijous, 5 de maig, és el dia que tenen previst 'silenciar-lo' de la xarxa. No podrà accedir -o almenys deixar-hi evidències publicant contingut- a Twitter, Facebook, Linkedin o Posterous, i també té prohibit apuntar-se a cap altra plataforma. Caldrà vigilar-lo de prop per confirmar si és capaç de fer-ho.

stats