economia

Les vendes d'e-books superen les de llibres impresos a Amazon

La plataforma de comerç 'online' ven 105 llibres electrònics per cada 100 d'impresos

Redacció
1 min
Amazon

BarcelonaAmazon va anunciar ahir que les vendes de llibres electrònics a través de la seva plataforma online han superat les de llibres impresos. El gegant del comerç en línia va confirmar que, des de principis d'abril, per cada 100 llibres impresos registra una venda de 105 e-books.

L'empresa va explicar en un comunicat que la xifra de llibres electrònics descarregats no inclou els títols gratuïts i va afegir que l'oferta actual arriba als 950.000 e-books. El preu dels títols de pagament, que són aproximadament uns 790.000, ronda els 9,99 dòlars (uns 7 euros).

Aquest augment de les vendes de llibres electrònics es produeix només quatre anys després que la plataforma de venda online comencés a comercialitzar-los. Aquest dada ha sorprès els propis responsables d'Amazon, que en el comunicat emès ahir van expressar que mai haurien imaginat que aquest augment es “produís tan ràpidament”.

En el tancament de la Borsa de Nova York ahir, les accions d'Amazon guanyaven el 0,03%, fins a 198,80 dòlars, mentre que en els darrers 5 mesos s'han revaloritzat el 10,45% i en el darrer any, el 59,57%.

stats