Internet

Amazon llança un servei 'online' de lloguer de llibres electrònics

La plataforma està orientada als estudiants i ofereix descomptes de fins al 80%. Els usuaris poden disposar dels títols per un període d'entre 30 i 360 dies

Efe
1 min

MadridAmazon ha llançat un servei online de lloguer de llibres digitalsonline orientat, especialment, als estudiants. La plataforma promet descomptes de fins al 80% respecte a les edicions en paper, i permet a l'usuari disposar del títol per un període d'entre 30 i 360 dies. El sistema de tarifació estableix el pagament segons el temps que l'usuari té llogat el llibre, un període que es pot ampliar sobre la marxa, i també permet la compra un cop finalitzat el termini de lloguer.

Una altra de les novetats que presenta el servei és l'emmagatzematge al núvol d'Amazon –similar a un disc dur online– dels comentaris i anotacions en format digital que l'usuari fa del llibre, de manera que estan disponibles per a la seva consulta en qualsevol moment i l'usuari pot recuperar-los i modificar-los si torna a llogar el llibre.

Els llibres estan accessibles des de qualsevol dispositiu compatible amb l'aplicació de lectura de Kindle, que inclou mòbils i tauletes electròniques Android, ordinadors, dispositius Apple, Blackberrys i Windows Phones.

stats