Publicitat
Publicitat

Animació sobre dues rodes

Un vídeo penjat a YouTube ha rebut mig milió de visites en 5 dies per veure com es fa una animació audiovisual en directe

Aquest audiovisual  és una peça creada a partir de la pregunta de si era possible fer cinema  d'animació en temps real . Segons la seva autora, Katy Beveridge, ha pres "molta influència d'altres creadors contemporanis que estan utilitzant aquestes tècniques per explorar la manera com veiem l'animació" abans de crear-lo.

Per enregistrar aquest clip, Beveridge, s'ha  entrevistat amb animadors com Jim li Fevre. A més, en la seva  recerca també fa referència a altres persones que han emprat  aquesta tècnica , com ara David Wilson i Tim Wheatley, que també han fet animació amb la tècnica zootròpica que ella actualitza amb l'ús de bicicletes. Concretament, l'autora h a desenvolupat aquest projecte d'acord amb les tècniques que més es fan servir en animació en aquests moments .

La banda sonora, correc a càrrec de  Stefan Niedermeyer. El so està compost per diverses  bicicletes enregistrades durant el procés de filmació del vídeo , que després Nierdemeyer ha  remesclat per produir la música que finalment acompnya la imate del clip i que la seva directora considera " increïble ".

Etiquetes

Més continguts de