Xarxes

Antena 3 desmenteix que un tuitaire que escriu missatges ofensius contra els catalans hi treballi

Raúl Ordóñez, que es presenta com a periodista de la cadena, ha piulat: "Catalans, ja està bé: heu encès la muntanya i heu sortit a la tele. Ara a dormir, que cal aixecar Espanya"

Ara
1 min

BarcelonaAntena 3 ha desmentit a través de Twitter que Raúl Ordóñez treballi "en cap departament" de la cadena, i que tampoc no hi ha treballat anteriorment. L'aclariment ha arribat després que aquest usuari de la xarxa social –que en el seu perfil indica que és membre del departament de "serveis digitals" d'Antena 3– hagi encès els ànims durant les darreres hores amb diversos tuits insultants contra els catalans i fent mofa dels incendis de l'Alt Empordà.

Entre altres coses, Ordóñez ha tuitejat: "Catalans, ja està bé: heu encès la muntanya, heu sortit a la tele i sou 'trending topic'. Ara a dormir, que cal aixecar Espanya". En una altra piulada, ha fet referència a la campanya #1catala1arbre preguntant-se si això significa que "per a cada arbre, un català penjat".

Aquests i altres missatges han provocat nombroses respostes de diversos usuaris –des de Ferran Torrent a Àngel Colom o Xavier Borràs–, que han obligat Antena 3 a aclarir que no té cap relació amb Ordóñez.

stats