Tecnologia

Apple afegeix el Galaxy S III a la seva demanada per plagi contra Samsung

En total ja ha denunciat 21 dispositius de la companyia sud-coreana. És un cas diferent del judici de patents que la companyia de la poma ha guanyat recentment

Efe
1 min
Samsung Galaxy S III

WashingtonApple ha presentat aquest divendres a la nit una esmena a la demanda que havia interposat contra Samsung el febrer passat, per afegir quatre productes més de la companyia sud-coreana a la llista de possibles violacions de patents, entre els quals hi ha el nou model Galaxy S III. Es tracta d'un cas diferent al de la recent resolució a favor del gegant californià per un altre conflicte de patents.

A més del Galaxy S III i la versió d'aquest mateix dispositiu utilitzada per la companyia telefònica nord-americana Verizon, Apple afegeix a la llista d'aparells il·lícits el Galaxy Note i el Galaxy Note 10.1. En total ja són 21 els dispositius presumptament plagiats, ja que la denúncia inicial del febrer n'incloïa 17.

Després de la sentència favorable en el judici de patents que l'enfrontava a Samsung, Apple denuncia que Samsung "ha continuat inundant el mercat amb productes d'imitació", i assegura que la companyia sud-coreana "ha seguit llançant nous productes infractors, incloent-hi el seu actual vaixell insígnia, el Galaxy S III", apunta la demanda.

stats