Apple confirma que presentarà l'iPhone 5 el 12 de setembre

Des del juliol es rumorejava que el 12 de setembre seria la data escollida per mostrar el nou 'smartphone'

Ara
1 min
Apple presentarà elseu nou iPhone 5 el dia 12 de setembre / APPLE

BarcelonaApple ha fet pública aquest dimarts la data del seu pròxim esdeveniment mediàtic: el dimecres 12 de setembre l'empresa tecnològica donarà a conèixer la nova versió de l'iPhone, batejada com a iPhone 5. Apple ha enviat a la premsa especialitzada una breu invitació en què es veia el número 12 sota un encapçalament en què es llegia: "És gairebé aquí".

L'ombra del 12 apareixia modificada i prenia la forma d'un 5, cosa que suggereix que, com era d'esperar, Apple utilitzarà aquesta presentació –que tindrà lloc a San Francisco– per mostrar el seu últim telèfon.

Des del juliol es rumorejava que el 12 de setembre seria la data escollida per Apple per explicar les característiques de l'iPhone 5, però la confirmació de la companyia no s'havia produït fins ara.

Els analistes també especulen amb un segon esdeveniment que es podria celebrar a l'octubre: Apple podria presentar un model de tauleta iPad de menor grandària que l'actual. Apple va llançar la seva tercera generació d'iPad el mes de març d'enguany.

stats