Publicitat
Publicitat

Autoinculpats: l'actualitat en 11 tuits

La xarxa comenta la cua de ciutadans al TSJC

1. Josep Huguet ( @JosepHuguet), exconseller (ERC) “Demà a moltes llars de Catalunya el tió cagarà propostes d’autoinculpació. Tothom amb el 9-N i els representants del Govern”

2. Pep Elias ( @pep_elias), escriptor “@Josep_Huguet El tió també cagarà carbó per als partits que no se saben posar d’acord per no decebre tots aquests autoinculpats”

3. Àngel Castiñeira ( @angcastineira), càtedra de Lideratges Esade “Potser no aconseguirem el nostre somni, però, veient les cues d’avui, ja ens hem guanyat la dignitat

4. Miquel Pueyo ( @MiquelPueyo), director de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la UdL “Amb respecte i dubtes, ¿és una bona decisió autoinculpar-se per haver exercit el dret a vot i reconèixer 'de facto' que hem vulnerat una llei? Quina?”

5. Mar Canelo ( @marcanelo), militant del PSC “No m’autoinculparé per haver participat al #9N. No reforçaré a qui en coneixia les conseqüències ni el faré menys culpable de la seva estratègia política”

6. Ramon Pardina ( @RamonPardina), guionista “No recordo cap pancarta del 15-M que digués «volem fer tacticisme polític per separar-nos dels partits catalans i poder guanyar les eleccions»”

7. Josep M. Mainat ( @MainatJM), productor i empresari “Si insistiu que Podem i el PP són el mateix respecte al sobiranisme pensaré que en realitat creieu que « contra el PP ens aniria millor»”

8. Jaume Aulet ( @Jaumaulet), professor de filologia catalana a la UAB “Molts de nosaltres som crítics amb Podem a Catalunya. Però hi té una força indubtable. Hem de saber-la aprofitar. Com en un combat de judo”

9. Íñigo Errejón ( @ierrejon), secretari de política de Podem “(Faig tard...) Amb diferències polítiques normals, l’@HiginiaRoig [David Fernàndez] és, com tants d’altres amics i companys(es), dels nostres i un referent

10. Agnès Marquès ( @MarquesAgnes), periodista “L’infern és el trànsit a Barcelona dos dies abans de Nadal”

11. Quim Brugué ( @QuimBrugue), professor de ciència política i membre de l’IGOP a la UAB “Les felicitacions formals em sobren, però parlar –aprofitant l’excusa de les festes– amb vells amics, amb els de sempre, és felicitat”

Més continguts de