Barack Obama serà BO a Twitter

El president nord-americà anuncia que signarà els seus tuits per diferenciar-los dels que escriu l'equip de campanya per a la reelecció de 2012

Redacció
1 min
El tuit que anuncia la decisió d'Obama

BarcelonaA partir d'ara ja no hi haurà el dubte sobre quins tuits de Barack Obama són escrits pel seu equip de campanya i quins són obra seva. O almenys aquest és el missatge que ha volgut llançar el president nord-americà a Twitter.

Com a gest de transparència i proximitat per encarar la campanya per a la reelecció que es vota l'any que ve, el compte @BarackObama ha anunciat que els missatges personals del president seran signats amb les seves inicials: BO.

Des que l'ús de Twitter en la política s'ha generalitzat hi ha un debat permanent sobre l'autenticitat dels tuits. A Catalunya, hi ha polítics que són a la xarxa des del principi i aquests no són qüestionats, en part per un estil molt personal i per la trajectòria del personatge. Però no és així amb tots els polítics. Obama vol assegurar-se que els seus seguidors tenen clar què és el que fa el seu equip, per tal que creguin en l'autenticitat dels tuits firmats per ell.

stats