Xarxes socials

La Casa Blanca estrena pàgina a Foursquare

La Casa Blanca ha anunciat el llançament d'una pàgina a la xarxa social de geolocalització que permetrà que els usuaris puguin veure per on ha passat el president i altres representants de la institució

Redacció
1 min
Perfil de la Casa Blanca a la xarxa social Foursquare

BarcelonaLa Casa Blanca amplia la seva presència a les xarxes socials. La institució ha emès un comunicat aquest dilluns a la seva pàgina web en què anuncia la seva nova pàgina a la xarxa social de geolocalització, des del qual els usuaris podran seguir els moviments del president, estar al corrent dels actes als quals assisteix i accedir a informació d'interès sobre esdeveniments presidencials.

En aquesta xarxa, la primera entrada que hi ha penjat la Casa Blanca ha estat per explicar la presència del president Barack Obama al Lower Hannah’s Bend Park, per participar en un míting sobre el creixement de l'economia. Els usuaris que també es trobin al mateix lloc poden fer check-in (informar de la seva posició) a l'esdeveniment per explicar als seus amics que es troben a un acte amb Obama.

Obama és un dels polítics de tot el món que més importància dóna a les xarxes socials com a mecanisme de comunicació i acostament als votants. De fet, des de l'anunci de la seva candidatura a la reelecció al 2012, Obama ha ofert una tertúlia econòmica a través de Facebook i una altra a través de Twitter.

La pàgina de la Casa Blanca a Foursquare, una xarxa social que fan servir més de deu milions d'usuaris arreu del món, ha aconseguit més de 12.000 seguidors en menys d'un dia.

stats