Barbie tindrà una amiga calba, gràcies a una campanya de Facebook

La iniciativa volia que la nina perdés la seva melena rossa per solidaritzar-se contra el càncer. Després de rebutjar-ho en un primer moment, Mattel ha accedit a fabricar una amiga calba, que no es vendrà a les botigues i que anirà acompanyada de barrets i perruques

Ara
2 min
Imatge extrat del Facebook a favor de la Barbie contra el càncer

BarcelonaLa famosa nina Barbie no es queda calba però una amiga seva sí, segons informa 'Time'. Una campanya de Facebook va instar el fabricant d'aquesta icona, Mattel, a crear una nina que se solidaritzés amb els nens i nenes que reben tractaments contra el càncer produint una Barbie calba. Després d'haver rebut 150.000 "m'agrada" en aquesta xarxa social, en menys de quatre mesos, Mattel aviat posarà una Barbie calba en producció.

El portaveu de l'empresa, Alan Hilowitz, ha explicat a CBS News que la nina que es crearà serà una amiga de Barbie. A més, anirà acompanyada de perruques, barrets, bufandes i altres accessoris, però existirà l'opció que vagi totalment calba.

Encara que molts dels fans de la iniciativa, més de 152 mil, clamen per tenir a les mans una de les nines, Mattel ha dit que les Barbies calbes no es vendran a les botigues. La seva voluntat és donar les nines a hospitals de nens.

L'empresa ha explicat aquesta decisió a través d'un comunicat a la seva pàgina de Facebook: "A través d'un enfocament reflexiu, hem pres la decisió de no vendre aquestes nines a les botigues, sinó aconseguir que vagin directament a les mans dels nens que més poden beneficiar-se d'aquesta experiència de joc".

La campanya per la "Barbie calba i bonica" es va iniciar al gener a mans de Jane Bingham i Rebecca Sypin, dos dones amb fills que han perdut el cabell a causa del tractament contra el càncer. No els ha estat fàcil aconseguir que l'empresa Mattel accedeixi a fer aquesta nina. De fet, al principi la companyia s'hi va negar.

stats