Barça

El Barça evoca la memòria col·lectiva de Wembley 1992

El club ha posat a disposició dels aficionats una adreça de correu electrònic i un compte a Twitter perquè puguin enviar documents gràfics i audiovisuals que guardin de la primera final de Champions guanyada per l'equip blaugrana

Efe
1 min

BarcelonaEl FC Barcelona ha posat en marxa una iniciativa entre els seus socis i aficionats amb motiu del retorn de l'equip a Wembley, el proper 28 de maig. L'estadi londinenc va ser l'escenari de la primera Copa d'Europa de la història del conjunt blaugrana, la del 20 de maig de 1992 davant el Sampdoria genovès.

El club ha habilitat l'adreça de correu electrònic wembleyfcb@gmail.com i el compte @wembleyFCB a la xarxa social Twitter perquè els aficionats enviïn fotografies, vídeos i tot tipus de documents gràfics que guardin de la final del 92. L'objectiu és il·lustrar la memòria col·lectiva del barcelonisme en la primera Copa d'Europa de la història blaugrana. Els millors documents seran publicats en els mitjans oficials del club.

El FC Barcelona és el club esportiu amb més seguidors a les xarxes socials del món, amb més de 14 milions de fans a Facebook i 1,9 milions de seguidors a Twitter, entre els comptes en català, castellà i anglès.

stats