Internet

"Jo també sóc un home"

Descobreixen un segon blog de temàtica lèsbica fals. Paula Brooks, la suposada editora de 'LezGetReal.com', ha admès al diari nord-americà 'The Washington Post' la seva identitat real, un home de 58 anys i constructor retirat d'Ohio

Redacció
1 min

BareclonaUn dia després que l'autor de blog sirià A Girl Gay in Damascus reconeixés ser un home nord-americà casat i resident a Escòcia, avui l'editor d'un altre web de temàtica lèsbica ha admès la seva autèntica identitat.

Segons informa The Washington Post, Bill Graber, de 58 anys i constructor retirat d'Ohio, ha reconegut ser l'editor del blog Lez Get Real, en funcionament i molt actiu des del 2008. Graber es feia passar per una tal Paula Brooks.

La identitat del blogaire es va començar a posar en qüestió dissabte passat, coincidint amb la polèmica generada pel blog sirià. Liz Henry, una activista feminista que escriu a BlogHer.com, va questionar la vinculació entre els dos blogs. Abans de començar el blog A Girl Gay in Damascus el febrer, Tom MacMaster va escriure en diverses ocasions a Lez Get Real fent-se passar per Amina Abdullah Araf al Omari.

En una entrevista a The Washington Post, Graber ha dit que va començar amb el blog després de veure els maltractaments que patien algunes de les seves amigues lesbianes. “No ho vaig fer amb el meu nom perquè vaig pensar que la gent no em prendria seriosament, sent un home”, ha dit Graber.

Brooks havia esquivat les entrevistes amb mitjans de comunicació durant els dos anys en actiu del blog al·legant ser “sorda” i justificant que les entrevistes telefòniques “s'havien de fer a través del seu pare”.

stats