Política a les xarxes

Chacón demana que es desactivi el seu suport a les xarxes socials

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha demanat a persones properes que transmetin la seva preferència que es desactivin els comptes que s'han creat a xarxes socials, com Twitter, per donar suport a la seva candidatura per optar al lideratge del PSOE

Redacció / Europa Press
2 min
Tuits de la regidora d'Esports a l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora

BarcelonaDesprés que Zapatero anunciés el passat dissabte que no es presentaria com a candidat del PSOE a les properes eleccions espanyoles, l'entorn de la ministra de Defensa, Carme Chacón, va posar en marxa una sèrie d'iniciatives de suport a la ministra com a successora de l'actual president a la cúpula socialista. Entre altres, es va crear el compte @ahorachacon a Twitter i es va posar en marxa el blog Carme Chacón Presidenta.

Un dia després de l'eclosió d'aquestes plataformes, Chacón ha fet saber, a través de persones properes, que el seu desig és ajornar el debat de les primàries socialistes i concentra-se ara en les eleccions autonòmiques i locals del 22 de maig. Aquesta nit passada, vora les 23.00 hores, la regidora d'Esports a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora, ha publicat al seu compte de Twitter “Gràcies a tots pel suoort, la Carme m'ha demanat que us transmeti, tal com va demanar Zapatero, que ens hem de concentrar en el #22M”. En un segon tuit, la regidora ha afegit “Per tant, us demano que deixeu inactiu aquest compte de Twitter i el blog que heu obert. Ara toca el #22M”.

Tant el blog Carme Chacón Presidenta com el compte de Twitter @ahorachacon han sigut impulsats per la plataforma de suport a Carme Chacón com a candidata del PSOE a la presidència del govern espanyol a les eleccions generals del 2012. El primer text del blog inclou un currículum de la ministra i afegeix: “Amb l'anunci de José Luis Rodríguez Zapatero el 2 d'abril del 2011 que no serà el candidat a les properes eleccions generals el 2012, Carme Chacón s'ha convertit en una candidata ferma dels socialistes per a la presidència”.

stats