Cartells per contrarestar el tancament del compte a Twitter @KeepCalmCat

La pàgina web 'keepcalmandspeakcatalan.com' ha quedat saturada aquest matí de dilluns. L'impulsor de la iniciativa, l'informàtic i tuitaire Josep Maria Ganyet, ha avançat a RAC1 que crearan un nou compte a Twitter si la companyia no reobre l'original

Ara
1 min
Cartells de la iniciativa 'Keep Calm and Speak Catalan' / @ganyet

BarcelonaLa inicitiva 'Keep Calm and Speak Catalan' continua ben activa malgrat el tancament, aquest diumenge, del compte a Twitter @KeepCalmCat. La pàgina web de la campanya, keepcalmandspeakcatalan.com, ha quedat saturada durant aquest matí de dimarts degut a l'elevada quantitat de vistes que ha rebut, i l'impulsor de la iniciativa, l'informàtic i tuitaire Josep Maria Ganyet, ha avançat en declaracions a 'El món a RAC1' que crearan un nou compte a Twitter si la companyia no reobre l'original.

A més, els impulsors de la campanya han decidit imprimir cartells amb el lema de la iniciativa. El mateix Ganyet ha tuitejat una fotografia amb els cartells acabats d'imprimir, que es podran aconseguir a través de la pàgina web a partir d'avui mateix o demà, segons ha indicat l'informàtic en una altra piulada.

Twitter va tancar aquest diumenge el compte @KeepCalmCat, obert fa uns dies per a la campanya 'Keep calm and speak Catalan' impulsada per Ganyet com a resposta a la llei Wert i seguint un lema britànic de la II Guerra Mundial molt popular.

stats