Cuba critica Twitter i apunta al compte d'un usuari pel rumor de la mort de Fidel Castro

'Cubadebate', un mitjà oficialista apunta al compte d'un jove com a origen del rumor, tot i que assegura que podria haver estat atacat

Ara
1 min

BarcelonaUn mitjà oficialista cubà s'ha fet ressò dels rumors que van sortir durant la nit de dilluns a la xarxa social Twitter sobre la mort de Fidel Castro. La web Cubadebate ha publicat una notícia en que qualifica la "nova mentida" sobre Castro de "fracàs".

El mitjà apunta, a més, al compte de Twitter d'un jove espanyol com a origen del rumor, tot i que aclareixen que el seu compte podria haver estat hackejat per algú altre sense el seu coneixement.

Cubadebate apunta a un tuit, que diria "Atenció: 'Cuba Press' verifica la mort de Fidel Castro. A l'espera de comunicat oficial per part del país. Fita històrica". Segons el mitjà, diversos comptes creats des d'Itàlia haurien replicat el tuit amb el compte original de @Naroh.

El propietari d'aquest nom d'usuari, un jove que es presenta com a David Fernández, de 20 anys, assegura que ell va escriure sobre el rumors, "però només acudits, i un cop ja era Trending Topic".

stats