Publicitat
Publicitat

Del dinosaure a la dona amb vel islàmic: així són els nous 'emojis'

El consorci Unicode llança 56 noves icones en la versió 10.0 del seu estàndard

Si envies més 'emojis' que paraules als teus contactes, estàs de sort: Unicode està construint un catàleg tan ampli de les famoses icones que cada vegada és més difícil fer-les servir totes. Ahir l'organització, que aglutina les principals companyies de hardware, software i xarxes socials per elaborar un codi estàndard d'alfabets i símbols a internet, va llançar la versió 10.0 del seu estàndard amb 56 nous 'emojis'. 

Alguns dels més destacats són la dona amb vel islàmic, els dinosaures o els éssers fantàstics (fades, follets, sirenes...). També hi trobaràs un cap que explota, dinosaures, escaladors i una dona donant el pit. Un dels 'emojis' que més havien demandat els usuaris és el conegut com a 'Colbert Emoji1': una cara que aixeca les celles amb incredulitat. 

La responsable de la creació dels dibuixos que més tard aprova Unicode, Emojipedia' ha publicat una llista completa de tots els 'emojis'. A més de les icones, entre els nous caràcters que Unicode ha creat (8.581) destaca el símbol de la criptomoneda 'bitcoin'. La versió del codi estàndard suma 8.518 símbols a la seva llista de 136.690.

Tot i que l'estàndard ja està disponible, el més probable és que la majoria de les companyies incloguin el codi que suporta els 'emojis' a partir de la segona meitat de 2017.

Més continguts de