POLÍTICA

Durao Barroso respondrà les preguntes dels internautes a YouTube

El president de la Comissió Europea (CE) serà el cinquè líder mundial en participar en el programa 'YouTube World View'. L'entrevista s'emetrà el 6 d'octubre. Barack Obama, David Cameron, Benjamin Netanyahu i José Luis Rodríguez Zapatero ja hi han participat

Ara
1 min

BARCELONAEl president de la Comissió Europea (CE), José Manuel Durao Barroso, participarà el pròxim 6 d'octubre en una entrevista a través de YouTube, en la qual respondrà a les preguntes que li enviïn internautes de tot el món. Barroso serà el cinquè líder mundial en participar en el programa YouTube World View, després de Barack Obama, David Cameron, Benjamin Netanyahu i José Luis Rodríguez Zapatero.

Els usuaris poden enviar les seves preguntes al president de la CE fins el 5 d'octubre, en format text o vídeo i en l'idioma que desitgi, a través de la pàgina web del projecte, on també podran votar les que els semblin més interessants. Youtube i la cadena Euronews emetran l'entrevista el dijous 6 d'octubre a les 9.00 (hora catalana).

El programa World View de YouTube ofereix la possibilitat als ciutadans de formular preguntes a líders polítics mundials. Zapatero va ser el primer mandatari de parla hispana i el quart de l'àmbit mundial en participar en el projecte.

stats