Xarxes

#ElConvidat obliga a triar entre Guardiola i #Bojan?

Els internautes es parteixen entre els que defensen l'actitud del tècnic i els que es compadeixen del tracte que va rebre l'exjugador blaugrana. L'etiqueta del davanter català és 'trending topic' a Twitter

Ara
1 min

BarcelonaEl futbolista català Bojan Krkic va ser El Convidat d'aquest dilluns a TV3. Albert Om va saber estirar-li la llengua i, cap al final de l'entrevista, l'exjugador blaugrana va parlar del què tothom esperava, la seva relació amb l'entrenador del Barça. "Per molt que fes, Guardiola no veia la meva feina", va confessar un Bojan sincerat, i la reacció de l'audiència a les xarxes socials va ser gairebé instantània. Partidaris i detractors de les seves declaracions sobre Guardiola es van llançar a Twitter per dir-hi la seva, i es fa difícil dir quines tenen més pes. Els crítics amb el tècnic blaugrana assenyalen Bojan com “l'únic fracàs de Guardiola" i subratllen haver descobert una "cara diferent" de la que donen la majoria de mitjans de comunicació. Per contra, d'altres destaquen la magresa d'arguments del jugador per criticar la gestió de Guardiola, i atribueixen les paraules del de Linyola a una falta de maduresa. Tampoc falten els que es compadeixen del tracte que va rebre l'exjugador blaugrana els últims mesos, i li desitgen l'èxit que no ha tingut al Barça en la seva nova etapa com a davanter de la Roma.

Uns i altres situen l'etiqueta #Bojan com a trending topic a nivell espanyol des de poc després de finalitzar el programa, i el debat continua encès a Twitter aquest matí de dimarts. Els més conciliadors són incapaços de triar, i @lluipujol piula “#Bojan i Pep: Com tenir dos amors i no acabar boig.

stats