xarces socials

Facebook farà la competència a Groupon

La xarxa social començarà a oferir cupons d'ofertes en comerços o serveis als seus usuaris. De moment, el servei només estarà disponible a 5 cinc ciutats dels EUA però la xarxa té previst ampliar-lo passat un període de proves

Redacció
1 min
Facebook

BarcelonaFacebook entra en el mercat dels cupons de descomptes. La xarxa social ha anunciat en un comunicat al seu blog oficial que començarà a oferir ofertes en comerços o serveis als seus usuaris a través d'un nou servei anomenat Deals.

La idea de Facebook és que Deals sigui un servei social on els usuaris puguin compartir amb els seus amics i contactes les ofertes que vagin trobant. La xarxa social ha tancat acords amb empreses com aDealio, HomeRun o OpenTable per dissenyar ofertes especials per grups. Quan els usuaris naveguin per les pàgines web de les companyies es trobaran amb un botó especial per compartir les ofertes trobades amb els seus contactes a Facebook. En el moment en què l'usuari contracti algun dels serveis dissenyats especialment per Facebook, es publicarà un comentari al mur del seu perfil.

Les ofertes de productes i serveis a través d'internet s'estan convertint en un mecanisme cada vegada més utilitzat per les empreses. La companyia Groupon, especialitzada en aquest tipus de serveis, és una de les pioneres. En els últims mesos s'havia especulat sobre la intenció de Facebook d'adquirir aquesta companyia, però finalment la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg ha decidit entrar en aquest negoci amb un projecte propi.

De moment, Deals estarà un període de proves a cinc ciutats dels EUA, Atlanta, Austin, Dallas, San Diego i San Francisco, però Facebook ha confirmat la seva intenció d'ampliar el servei a més ciutats un cop passat un període de proves. La xarxa social també ha assegurat que augmentarà el nombre d'acords amb empreses per llançar més promocions i descomptes.

stats