Tecnologia

El que publiques a Facebook es pot convertir en 'El museu de la teva vida'

L'aplicació 'The museum of me' d'Intel crea un vídeo amb les imatges, els vídeos, els contactes i les paraules més repetides per l'usuari. El programari selecciona automàticament el material que considera més rellevant. L'aplicació recrea l'interior d'un museu en 3D

Redacció
1 min
The Museum of Me

BarcelonaL'egomuseu ja és possible gràcies a Intel. La companyia acaba de llançar una aplicació que, literalment, et permet crear "el museu de la teva vida". I, tot plegat, gràcies al gran aparador personal que suposa Facebook, com no podria ser d'altra manera.The Museum of Me

permet fer un recorregut per tota l'activitat de l'usuari a la xarxa social de Mark Zuckerberg. Un cop l'usuari connecta l'aplicació amb el seu perfil de Facebook, el programari d'Intel accedeix a tot el material penjat a la xarxa i, pocs minuts després, s'inicia un vídeo en 3D que recrea l'interior d'un museu. A partir d'aquell moment, l'usuari inicia un itinerari per l'exposició, acompanyat d'un públic virtual, i a cada sala hi troba un contingut diferent. Les fotografies són presentades com a quadres, els textos i les paraules més utilitzades per l'usuari a la xarxa apareixen projectats en una paret amb fons negre i els vídeos es reprodueixen en pantalles gegants. L'exposició finalitza amb una immensa teranyina formada amb els contactes de l'usuari.

En el cas d'aquells internautes amb més activitat a la xarxa, el programari fa una selecció del material que, aleatòriament, considera més destacable.

Un cop finalitzada la visualització, l'usuari pot compartir-la amb els seus contactes a través d'un enllaç en el mur de la xarxa social.

I la privacitat?

Abans de posar en marxa The Museum of Me, l'aplicació sol·licita accés a totes les dades de l'usuari a la xarxa. En aquest punt, és important saber que s'està acceptant que Intel vegi i prengui tota la informació que l'usuari té a Facebook, sigui quin sigui el nivell de privacitat que tingui a la xarxa.

stats