XARXES

Facebook, YouTube i Yahoo encapçalen la llista dels llocs més visitats a internet

Entre totes tres sumen més d'un bilió de pàgines vistes. Wikipedia és l'única d'entre les deu webs més vistes que no té publicitat

Redacció
1 min

BarcelonaLa xarxa social Facebook, el servei de vídeo en línia YouTube i el portal Yahoo són els tres llocs més visitats d'internet segons el 'top 1.000' de Google, basat en les dades de DoubleClick Ad Planner. Entre totes tres sumen més d'un bilió de pàgines vistes i és que només la xarxa social creada per Mark Zuckerberg acumula 910.000 milions de pàgines vistes. En la llista es descarten algunes webs com “llocs per a adults”, xarxes de publicitat, pàgines que no carreguen correctament o que no tenen contingut visible i alguns llocs de Google, fet que explica que Google.com no aparegui a la llista.

Msn.com i el seu servei de cerca, la xarxa Blogspot.com, els cercadors Baidu.com i Bing.com i la web del gegant del software Microsoft, es troben entre les deu més vistes del món. La llista la completa Wikipedia.com, l'única de les webs que no inclou publicitat. La xarxa social Twitter no apareix fins a la setzena posició del rànquing, mentre que per trobar altres empreses conegudes com Amazon, eBay o Apple s'ha de baixar del lloc vint de la llista.

stats